Милић: Очекујем спектакл за крај

33

Наши фудбалери забележили су још једну победу у плеј-офу. Овога пута у Новом Саду, савладали су Војводину резултатом 2:1.

Морамо да будемо задовољни победом, одиграли смо доста добру утакмицу. Најбитније је да смо наставили са тријумфима, ми увек тежимо најбољем. Надам се да ћемо завршити првенство победом, онако како доликује Црвеној звезди. Очекујем спектакл на утакмици са Вождовцем, сигуран сам да ће атмосфера бити феноменална. Ми ћемо искористити прилику да се нашим навијачима захвалимо на сјајној подршци коју су нам пружали током читаве сезоне и да са њима прославимо освајање титуле – рекао је Милић.

У 74. минуту Немања Милић поготком је поставио коначан резултат.

Лепо је, прија и много значи, посебно када постигнете гол за победу. Срећан сам што сам био на терену данас, сваки фудбалер највише воли да игра. То је најнормалније, као што је нормално да не могу сви увек да играју. Гледам сваки свој минут да искористим на најбољи начин, задовољан сам како сам то данас урадио.

Иако је питање шампиона државе решено нашим фудбалерима не недостаје мотив на терену.

Овде је таква атмосфера, нашој екипи је усађен победнички менталитет. Било да играмо пријатељску утакмицу, првенствену или финале ми имамо исти приступ. То се види јер се наша игра није променила од меча са Напретком када смо обезбедили титулу.