Црвено-бели отпутовали на Златибор

92

Кошаркаши Црвене звезде мтс отпутовали су у петак у поподневним часовима на Златибор, где их у суботу од 19 часова очекује меч 9.кола групе А Суперлиге против Златибора у дворани у Чајетини.

Црвено-бели су у првом сусрету у Београду стигли до бодова, а на ово гостоваје одлазе након важне победе у директном дуелу за прво место против екипе Борца. Ипак, тренер Миленко Топић позива на опрез:

Морамо бити максимално опрезни, и да у овај меч уђемо са највећим респектом према екипи која је на свом паркету савладала Борац, и стигла до још неколико вредних победа, укључујући и ову у последњем колу против Тамиша у Панчеву. Понавићу се, немамо много времена, утакмице се нижу, али морамо да исправимо поједине ствари из претходног меча који смо играли у среду, такође и да енергетски будемо на правом нивоу. Радује и повратак Пере Антића у састав, колико нам је недостајао на више начина, и на терену и поред њега, видело се у претходном периоду. Он ће се наћи у протоколу, а да ли ће се наћи и на паркету одлучићемо непосредно пред утакмицу.

Сви остали играчи који су наступали у утакмици против Борца су на располагању стручном штабу Црвене звезде мтс. Црвено-бели су први на табели са скором 6-2, док је екипа Златибора једно од најпријатнијих изненађења досадашњег тока такмичења, јер има скор 4-4 и практично је обезбедила пласман у плеј оф, након вредне победе у претходном колу против екипе Тамиша у Панчеву.

Меч 9. кола Златибор – Црвена звезда мтс игра се у дворани „Ваи Таи“ у суботу од 19 часова. Такмичење у групи А црвено-бели завршавају у уторак у дворани у Железнику (хала Александар Николић је заузета за утакмице јуниорске Евролиге).

Претходни текстСа Вождовцем у суботу, 19. маја
Следећи текстДиректни преноси фудбалских утакмица током викенда