Рачић: Шанса за младе играче

86

Фудбалери Црвене звезде, нови шампиони државе, наставили су са припремом за меч петог кола плеј-офа са Спартаком који је на програму у суботу, 5. априла, од 20 часова на стадиону „Рајко Митић“.

Можда би неко са стране помислио да сада можемо да се опустимо, али у нашој екипи то не може да се деси. Максимално озбиљно приступамо сваком тренингу и идемо на победу у сваком мечу. Исти случај ће бити и сада у суботу против Спартака. Желимо да завршимо сезону онако како смо је и започели, са победама – рекао је Рачић.

Двадесетогодишњи Рачић поносан је што је прву титулу у сениорском фудбалу освојио са Црвеном звездом.

Велика част за мене, ова титула је нешто чиме ћу се поносити целог живота. Дуга сезона је иза нас, било је заиста много лепих момената, великих победа и важних голова. Показали смо колико је заједништво важно, сви смо пре свега одлични пријатељи и верујем да је то један од кључних разлога што смо освојили ову шампионску титулу. Одлична атмосфера је присутна на сваком нашем тренингу и на свакој утакмици, сви се међусобно подржавамо и управо зато и јесмо шампиони.

Остало је још три кола до краја Суперлиге Србије.

Верујем да ћемо до краја већу минутажу добити и ми млађи играчи. Вредно радимо и тренирамо. Имамо квалитетне појединце и ко год да се нађе на терену сигуран сам да ће нам донети победу. Заиста нам је важно да се и на утакмицама до краја сезоне покажемо у најбољем светлу и да донесемо нашим навијачима још три победе, они су то заслужили јер нам током читаве сезоне пружају невероватну подршку – поручио је Рачић.

Претходни текстЗвезда убедљива у Новом Саду
Следећи текстШекуларац, Поповић па Милојевић