Пораз Црвене звезде у Чачку

82

Кошаркаши Црвене звезде мтс поражени су од Борца у Чачку резултатом 70:63 у 3. колу групе А Суперлиге Србије.

Кошакаши Црвене звезде мтс поражени су од Борца у Чачку у 3. колу групе А Суперлиге Србије. Црвено-бели током читавих 40 минута игре у пуној дворани крај Мораве нису успели да пронађу шутерски ритам, док је мотивисани ривал играо веома добро и на крају заслужено славио.

Изабраници Душана Алимпијевића платили су цех лошег првог полувремена. За уводних 20 минута, Звезда је убацила 26 поена и Борац је имао 11 поена предности на полувремену. Трећа деоница није донела потребну енергију и тек у последњем кварталу је Црвена звезда ушла у препознатљиви ритам у нападу. Ипак, било је касно, а домаћин је задржао висок ниво игре и у последњих десет минута. Погађали су Чачани када је било важно и истицало је време за преокрет. На крају га није ни било.

Најефикаснији актер утакмице био је Филип Човић који је меч завршио са 18 поена. Поред њега једини двоцифрени играч у екипи био је Марко Кешељ који је убацио 10 кошева. Трагали су црвено-бели за трећим расположеним нападачем, али изузимајући неколико “бљескова“ њега није било.

Након три кола Црвена звезда има учинак од две победе и једног пораза. У следећем колу које је на програму у петак од 19 часова, црвено-бели ће дочекати екипу Златибора.

Борац Чачак – Црвена звезда мтс 70:63 (23:17, 14:9, 18:15, 15:22)

Црвена звезда мтс: Човић 18, Кешељ 10 (5ск), Давидовац, Лазић, Раданов, Добрић, Фелдин 3, Јанковић 7, Рочести 9, Омић 8, Лесор 3, Јовановић.

Претходни текстРезултати свих млађих селекција
Следећи текстЗвезда обележила дан фудбала и пријатељства