Бен: Због овога сам дошао у Звезду

81

Фудбалери Црвене звезде ће у среду од 18 часова на свом терену одмерити снаге са екипом Чукаричког. Изабраници Владана Милојевића имају јасан циљ испред себе – да успешно прескоче још један степеник на путу до шампионске титуле.

Дошао сам у Звезду да играм, да постижем голове и да освојим шампионску титулу. За сада све иде по плану, трудим се да будем на највишем могућем нивоу. Срећан сам овде, освајање титуле била би круна на ову сезону и велики подстицај за оно што нас очекује од јуна. Сви смо овде са истим циљем, да постанемо шампиони. Наравно да нам је свима титула у мислима, али никако нам то не одвлачи фокус са утакмица. Зато сада размишљамо само о првом наредном противнику, тренутно нам је најважније да победимо Чукарички – рекао је Бен.

Изабраници Владана Милојевића у одличном расположењу, након победе у Нишу, дочекују трећи меч у плеј-офу.

Било је изузетно важно да победимо у Нишу након еуфорије и тријумфа у дербију да наставимо победнички низ. Ближи се крај сезоне и знамо колико је важно да максимално озбиљно приступамо свакој утакмици и да што пре и математички обезбедимо титулу. Зато смо изузетно задовољни што смо тријумфовали и у Нишу, иако сматрам да сам лично могао и боље да одиграм, имао сам много шанси, али не могу да будем незадовољан пошто сам постигао гол и забележио асистенцију.

Код Беновог поготка на утакмици са Радничким одличну лопту упутио му је Пешић.

Сада већ имамо мало дужи стаж играња заједно, научили смо како ко функционише на терену и одлично се разумемо. Такође помажемо један другом, подржавамо се међусобно и то је веома важно. Сви се заједно трудимо да играмо све боље и боље. Сигуран сам да тимски рад доводи до резултата – поручио је Бен.

Претходни текстЦрвено-бели гостују у Чачку
Следећи текстЈош једна победа и титула!