Ле Талек: Желим још много мечева у Звезди

154

Победу фудбалера Црвене звезде над Радничким од 3:1 посебно ће памтити Дамјан Ле Талек.

Звездин штопер данас је забележио јубилеј – стоти пут је на званичној утакмици понео црвено-бели дрес и тиме се уврстио међу странце са највише утакмица у Црвеној звезди.

То је веома леп јубилеј за мене. Играо сам скоро сваку утакмицу од када сам дошао, тако да ова бројка није изненађење за мене. На срећу нисам имао проблема са повредама и зато сам и успео да сакупим сто утакмица за кратко време. Од када сам дошао тренер Божовић је имао поверење у мене, сада је иста ситуација са шефом Милојевићем. Хвала им на томе што су ми дали шансу да играм за Црвену звезду, ово је и њихова заслуга. Видећемо на ком броју утакмица у црвено-белом ћу се зауставити – рекао је Ле Талек и додао:

Нисам веровао када сам долазио у Црвену звезду да ћу одиграти 100 утакмица и да ћемо као екипа направити овако лепе ствари, не можете да размишљате на тај начин. Напорно сам радио за све ово, трудио сам се да играм сваку утакмицу. Много волим да играм, не желим да пропустим ниједан меч. Веома сам срећан због свега што сам урадио у Црвеној звезди. Надам се да ћу имати још више утакмица.

Звездин штопер осврнуо се на игру своје екипе у данашњој победи над Радничким.

Играли смо добро, отворили смо утакмицу на одличан начин, имали смо много шанси. Могли смо много раније да решимо питање победника, али нажалост смо пропустили неке прилике. Генерално можемо да будемо задовољни оним што смо данас приказали на терену и срећни због нова три бода.

Још пет утакмица остало је до краја шампионата м

Све смо ближе титули, али још увек није ништа није сигурно. Фудбал је таква игра да је све могуће. Морамо да наставимо са максимално озбиљним приступом свакој утакмици до краја. Потрудићемо се да у наредне две утакмице решимо питање освајача шампионске титуле – поручио је Ле Талек.

Претходни текстМилојевић: Контролисали смо утакмицу
Следећи текстЦрвено-бели сигурни и против Меге