Крстичић: У Нишу наставак победничког низа

59

Друго коло плеј-офа води фудбалере Црвене звезде у Ниш, на мегдан Радничком. Наш везиста Ненад Крстичић истиче да верује да ће Звезда наставти са традиционално добром игром на овом тешком гостовању.

Озбиљно се припремамо за утакмицу са Радничким, зато што знамо да нас очекује заиста тешко гостовање. Као што смо рекли и пре почетка плеј-офа, у сваку утакмицу улазимо са циљем да победимо, како бисмо математички што пре обезбедили титулу. Припремамо се као и за сваку меч и највише гледамо у своје двориште. Наравно, анализирамо противника и њихову игру, али знамо да је од пресудног значаја како ми уђемо у утакмицу – рекао је Крстичић.

Претходну утакмицу на стадион „Чаир“ фудбалери Црвене звезде добили су резултатом 4:0.

Надам се да ћемо и овог пута бити ефикасни, али искрено се не бих жалио ни да буде 1:0 за нас, битно је само да освојимо нова три бода и наставимо победнички низ. Када сепобеђује све је лепо, атмосфера у екипи је феноменална и то је оно што нас гура даље.

Вечити дерби био је 50. утакмица од почетка сезоне изабраницима Владана Милојевића.

Заиста је велики број утакмица иза нас, али не размишљамо о умору. Ближи се крај и као да нам та жеља да се прикажемо у што бољем светлу и да донесемо нашим навијачима титулу даје додатну снагу. Верујем да ћемо наставити са агресивном и добром игром коју смо приказали у вечитом дербију. Знамо да против нас све екипе имају огромну жељи и зато у сваком дуелу морамо да будемо агресивнији и бољи – поручио је Крстичић.

Претходни текстДиректни преноси фудбалских утакмица за викенд
Следећи текстУ Ниш за 400 динара