Звездин „Ниш експрес“

70

Победу Црвеној звезди у 157. вечитом дербију својим головима донеле су Нишлије.

У наредном, другом колу плеј-офа Суперлиге, Црвена звезда ће гостовати у Нишу. Црвено-бели ће покушати да наставе започето у суботу, у граду који традиционално представља тешко гостовање, али уједно на терену са којег је Звезда у последњих неколико сусрета успевала да осваја три бода.

Добру форму пред ову утакмицу и у вечитом дербију потврдили су Звездини нападачи, а то се пре свега односи баш на рођене Нишлије — Александра Пешића и Немању Радоњића. Звездин први нападач и најбољи стрелац Суперлиге у вечитом дербију је постигао свој 27. гол ове сезоне, у свим такмичењима. Несумњиво ће Александар Пешић бити фудбалер на којег ће Раднички обратити највише пажње, али важну испомоћ Пешић би могао да добије у виду Немање Радоњића. Млади фудбалер као да је претплаћен да постиже голове у важним утакмицама. Након неколико изузетно важних „европских“, Радоњић је постигао водећи гол и у вечитом дербију и утабао на тај начин стазу за Звездину победу.

Свака наредна утакмица Црвене звезде веома је значајна, и то истичу сви у Звездиној екипи — од тренера до играча. Звезда има предност од девет бодова, шест утакмица пре краја првенства. Реч „титула“ је забрањена, размишља се о првој следећој утакмици и свака носи тежину најважније у читавој сезони.

Права прилика да Звездин „Ниш експрес“ још једном проради, и то баш у Нишу.

Претходни текстРаспоред улаза за гледаоце у Суперлиги
Следећи текстМркела: Размишљамо унапред