Тестирања кандидата репрезентативних селекција

69

На првом званичном тестирању Веслачког савеза Србије, веслачи Црвене звезде показали су велики квалитет и одличне брзине.

Душан Славнић је био убедљиво најбржи у конкуренцији млађих сениора, Јована Арсић је била на висини задатка у конкуренцији сениорки. Никола Бакоч је и поред повреде леђа, квалитетно одрадио свој први савезни тест у скифу.

У конкуренцији јуниора, солидан резултат је постигла нова посада двојца, Борис Димитријевић и Славко Савић, којима је потребно још километара да се увеслају и покажу врхунску брзину, тест су завршили као другопласирани, две секунде у просеку иза првопласиране посаде ВК Галеб.

Маша Безбрадица је тест завршила на другом месту у конкуренцији скифа за јуниорке.

Вансеријски резултат је остварио Александар Грбић, оставивши далеко иза себе скифове у кадетској категорији, прати га Петар Шаврљуга, који је тест завршио на другом месту, а у стопу га прате Никола Стеванић и Јован Љуна који су тест завршили на четвртој и петој позицији, са готово индентичним просечним брзинама.

Ива Лазић и Миња Визи су тест завршиле као друга и трећа у конкуренцији скифа за кадеткиње, такође са скоро индентичним брзинама.

Наш нови кадетски двојац, у саставу Бошко Костић и Милош Граовац, остварили су треће време и најавили занимљиву сезону у овој дисциплини ове сезоне.

ЗВАНИЧНИ РЕЗУЛТАТИ

Претходни текстПешић: Битне су победе
Следећи текстБесплатно на Земун!