Веслај за своју школу 2018

89

Београдска хроника и ВК Црвена звезда организују веслачку трку „Веслај за своју школу“ од 16. до 20. априла, у којој учествују матуранти свих београдских гимназија.

У петак 30. марта је јавно извлачење такмичарских парова у емисији Београдска Хроника, а викенд 14. и 15. априла су дани за тренинге на тренажерима у Савском рукавцу.

U традиционалном избору најбољих појединаца и клубова у протеклој години, СД Црвена звезда и Звездина ревија су за акцију године прогласили „Веслај за своју школу“. 2014. године манифестација „Веслај за своју школу“ је отворила европско првенство у веслању на Ади Циганлији.

У Веслачком клубу „Црвена звезда – Београд“ данас веслају и они који су први пут у чамац сели баш захваљујући нашој трци матураната. Сваку екипу чини 12 такмичара и екипе су мешовите, у њима су и девојке и младићи, у пропорцији коју изаберу саме школе. Трудимо се да сваке године уведемо по неку новину, па тако са ученицима весла и по један професор, уз гимназијалце гостује и једна средња школа. Ове године учествује Балетска школа, као гостујућа!

Уколико сте расположени да помогнете акцију, позовите нас на 063/202-758

Претходни текстЗвездини џудисти блистали и у Нишу
Следећи текстРадоњић: У добром расположењу до тријумфа