Нова сезона – нови дресови

189

Наш тим ће и ове године имати нови изглед, а приликом одабира дизајна дресова одлучили смо се за проверено решење – једноставно и са стилом. После година подршке различитим домаћим брендовима, овај пут смо у складу са амбицијама за такмичењем у енглеском „League 1“ остварили сарадњу са „Raging Bull Sportswear“ који има искуство у снабдевању екипа управо тог нивоа који желимо да достигнемо.

Представљање дресова започели смо фотографисањем првотимаца и јуниора у дому свих Делија – Стадиону „Рајко Митић“ и просторијама Спортског друштва Црвена звезда где нам је домаћин био Игор Милојевић, генерални секретар СД Црвена звезда. Оно што је новитет у односу на претходне године је резервна гарнитура дресова, што до сада ни један рагби лига клуб у Србији није практиковао, а прилику да их премијерно прикажемо публици имали смо овог викенда у Истанбулу када смо уписали највећу победу у историји клуба против „Bilgi Badgers“-а –110:0 и тако најавили успешну сезону у новим гарнитурама.

Прва гарнитура, традиционално црвено-бела, имала је своју успешну премијеру у победи против Дорћола у другом колу Првенства Србије у рагбију 13, а утакмицом у Истанбулу и званично ће се завршити представљање нове опреме. Позивамо вас да у недељу од 15 часова присуствујете утакмици против Партизана када ће наши момци први пут истрчати на домаћи терен у новим дресовима и помогнете им да и ова премијера буде успешна.

Црвена звезда – Партизан
3. коло Првенства Србије у рагбију 13
Недеља 1. априла 2018. 15 часова
Ада Циганлија, рагби игралиште
Улаз – 100 рсд.

Претходни текстЗвезда трећа у Европи!
Следећи текстЗвезини клинци успешни у Љубљани