Одложене утакмице млађих категорија

58

Због снежних падавина све утакмице предвиђене за предстојећи викенд одложене су за наредни викенд (31. март, 1. април)

У оквиру 16. кола лиге за млађе кадете, Црвена звезда је требало да дочека ОФК Београд у суботу, 24. марта у 11 часова, на теренима Омладинске школе ФК Црвена звезда. Међутим, тај сусрет је померен за седам (или осам) дана.

Пионири Црвене звезде су такође у суботу, 24. марта у 13 часова, требали да дочекају вршњаке из ФК Рад. Ова утакмица такође је одложена за наредни викенд.

Млађи пионири нашег клуба дочекаће екипу Радничког из Ниша тек последњег дана марта или првог дана априла, на теренима Омладинске школе ФК Црвена звезда.

Млађи омладинци ће у оквиру 13. кола лиге млађих омладинаца, група А, у среду 28. марта у 11 часова дочекати екипу ФК 011.

Кадети Црвене звезде биће у недељу, 1. априла, формално гости екипи Земуна, али ће тај меч бити одигран на теренима Омладинске школе ФК Црвена звезда. Почетак утакмице заказан је за 10 часова, а црвено-бели имају два бода предности у односу на најближег пратиоца.

Утакмица између Графичара и Радничког из Обреновца која је требало да буде одиграна сутра, у суботу 24. марта у 15 часова, одлуком ФСС одложена је због снежних падавина и немогућности да се терен доведе у стање за игру. Утакмица је померена за среду, 28. март у 16 часова, и биће директно преношена на ЈуТјубу ФК Црвена звезда.

Други директан пренос који ће бити реализован је утакмица Омладинске лиге између Рада и Црвене звезде. Овај дуел 20. кола биће одигран на стадиону ФК Рад, и то у суботу, 31. марта у 10 часова. Звездини омладинци су претходног викенда увећали бодовну предност на табели, и овај дуел биће веома важан у борби за прво место.

Претходни текстДруги турнир Регионалне лиге овог викенда у Београду
Следећи текстМаксималан учинак Звезде у Регионалној А2 лиги