Бијељина живи за Звезду

205

Чак 1500 звездаша су још једном доказали да Република Српска навија за Црвену звезду, а да је „Црвено-бело вече“ у Бијељини нешто чиме мало клубова на свету може да се похвали.

Клуб навијача Црвене звезде из Бијељине организовао је сада већ традиционално, седмо по реду „Црвено-бело вече“, овог пута у Етно селу Станишићи.

До сада најмасовнија прослава окупила је око 1500 присталица црвено-белих. Присутни су били многобројни навијачи нашег клуба из Бијељине, али и велики број гостију, односно навијачи из бројних градова Србије који су уживали уз Звездине песме у незаборавној атмосфери и дружењу. Заставе, навијачке мајице, црвено-бели балони употпунили су амбијент.

Представници Црвене звезде у Бијељини били су председник клуба Светозар Мијаиловић, као и фудбалери Славољуб Срнић и Дејан Јовељић. Са звездашима су се дружили и легендарни фудбалер и тренер који је Звезду довео на кров света Владица Поповић, као и четврта Звездина звезда Владимир Петровић Пижон.

Имам вишегодишњи стаж на вашим прославама, али по броју људи који је данас овде ова је највећа. Можда се то поклапа и са овогодишњим успесима које наши фудбалери имају иза себе, са одличним резултатима које су остварили. После 25 година смо поново играли европске утакмице на пролеће. Зато су ови момци заслужили подршку, а ви то радите на феноменалан начин. Желим да Црвена звезда настави да вас радује још бољим резултатима – рекао је председник клуба Светозар Мијаиловић.

Прославу су својим присуством увеличали и некадашњи фудналери Перица Огњеновић, Драган Мићић и Огњен Короман, као и некадашњи кошаркаш и капитен Црвене звезде Игор Ракочевић. Звездине легенде истакле су да су почаствовани и пресрећни што су део овако лепе традиције.

Одличној атмосфери допринели су и музички уметници и звездаши Кики Лесендрић и Дејан Матић, који су заједно са свим присутним гостима направили незаборавну атмосферу.

Звездине присталице из Бијељине још једном су свој град представиле као један од најорганизованијих када је у питању подршка Црвеној звезди. Много лепих емоција обележиле су „Црвено-бело вече“, а колико је све изгледало најбоље ћете видети фотографијама.

Претходни текстЦрвена звезда – Морнар 1:0
Следећи текстПродаја карата за Фенербахче од уторка