Омладинци победили

115

Омладинци Црвене звезде савладали су као домаћини екипу Радничког 1923 и тако задржали предност на табели Омладинске лиге Србије.

У првом делу утакмице није било голова, али у наставку су Милан Савић и Страхиња Ераковић донели Звезди предност од два гола и обезбедили свом тиму нешто мирнију завршницу. Гости су преко Божовића успели да смање резултат, али на крају је Звезда задржала предност и славила је нову победу.

Добро смо данас изгледали на терену. У првом полувремену гости су се затворили и покушали су да извуку нерешен резултат, али на крају нису успели. Важна три бода након ремија са Бродарцем и пробаћемо да до краја сезоне побеђујемо и останемо на првом месту — рекао је стрелац првог гола Милан Савић и наставио:

Ова сад екипа је састављена већином од нас играча 2000. годишта и ми се добро познајемо јер смо играли заједно. Мислим да имамо борбеност и да ћемо показати стабилност у осталим утакмицама првенства и тако завршити као шампиони. Све у свему, по мом мишљењу добар тим састављен од одличних и поткованих играча — рекао је Савић.

Црвена звезда — Раднички 1923 2:1 (0:0).

Терен: Помоћни терен стадиона „Рајко Митић“. Судија: Игор Стоилковић. Стрелци: Савић у 52′ и Ераковић у 57′ за Црвену звезду, а Божовић у 76′ за Раднички.

Црвена звезда: Гордић, Јанковић, Даничић, И. Илић (од 81′ Богдановић), Ераковић, Јокић, Сантрач, Гаврић, Босић (од 89′ Корстић), Савић, Шикањић.

Раднички: Ристовић, Шурлан (од 74′ Рејман), Марковић (од 90′ Андрејевић), Даниловић, Божовић, Павловић, Миликић, Матовић (од 64′ Татовић), Ђуровић, Илић (од 59′ Цветковић), Петровић.

Претходни текстАлимпијевић: Потребна нам је подршка, за то смо се борили
Следећи текстМилојевић: Верујем у своје играче