Сада је потребна највећа подршка!

94

Улаз на трибине А,Б,Ц и Д на прву полуфиналну утакмицу плеј офа АБА лиге – бесплатан. КК Црвена звезда мтс позива све навијаче да пруже подршку тиму и помогну му да дође до врло важне победе, на старту плеј офа. Меч Црвена звезда мтс – Морнар игра се у неделу од 19 сати.

Кошаркаши Црвене звезде мтс савладали су у четвртак увече екипу Валенсије у једној од најбољих утакмица у овогодишњем издању Евролиге.

Након 11. победе у најелтнијем европском такмичењу, црвено-беле у недељу очекује старт завршнице АБА лиге, такмичења које је означено као најважнији циљ за Црвену звезду мтс у овој сезони.

Црвено-бели су оптерећени играњем у врло напорном календару Евролиге, успели да обезбеде прво место и предност домаћег терена.

Полуфинална серија АБА лиге са најпријатнијим изненађењем АБА лиге, екипом Морнара из Бара почиње у недељу од 19 часова, и улаз на трибине А,Б, Ц и Д дворане „Александар Николић“ ће бити бесплатан.

За све остале секторе, карте ће бити у редовној продаји, по стандардним ценама за утакмице регионалног такмичења.

Партер Б и Партер 4 – 500 динара
Бела и Плава ложа – 700 динара
Ложа – 900 динара
Почасна места бочно 2000 динара
Почасна места – 4000 динара

Карте за ове секторе пуштене су у продају у пословницама Евентима, а продаваће се и на дан утакмице на благајни дворане „Александар Николић“.

Меч почиње у 19 сати, капије хале биће отворене два сата раније.

Претходни текстДиректни преноси за викенд
Следећи текстДоналд се придружио саиграчима