Велико признање за Црвену звезду

69

Директор маркетинга Црвене звезде мтс Филип Сунтурлић позван је од стране Евролиге да постане члан радне групе чији је циљ унапређење и развој Евролиге на пољу маркетинга и бизниса.

Још једно велико признање од стране Евролиге стигло је на адресу КК Црвена звезда. Потврда изванредне сарадње менаџмента најелитнијег европског такмичења и клуба са Малог Калемегдана стигла је у виду позива директору маркетинга Црвене звезде Филипу Сунтурлићу да буде део радне групе чији је циљ унапређење и развој Евролиге на пољу маркетинга и бизниса.

Привилегија је у толико већа јер је позив упућен само на пет адреса, а поред представника Црвене звезде радну групу чине и по представник Реала из Мадрида, Олимпијакоса, Фенербахчеа и Арманија. По први пут радна група се састала у Барселони, а договор је да то буде само почетак и да састанци постану редовни у циљу да организација Евролиге додатно развије и унапреди.

Евролига је на овај начин још једном потврдила да са Црвеном звездом има изванредну сарадњу и да веома цени труд и предан рад менаџмента клуба. Црвена звезда и Евролига имају сарадњу на највишем нивоу, тако је било, тако је и сада, а играчи и стручни штаб црвено-белих корачају путем да ту сарадњу и у будућности омогуће.

Претходни текстНа данашњи дан савладан Дрезден
Следећи текстЗвезда повела у финалу плеј-офа