Марковић: Морамо бити много опрезније

62

Одбојкашице Црвене звезде у среду (18 часова) играју први меч четвртфиналне серије плеј-офа БПШ Суперлиге Србије против обреновачког ТЕНТ-а.

Средњи блокер наше екипе Божица Марковић верује да ће позитиван резултат доћи уколико се сви договори из свлачионице пренесу на терен.

Морамо да поштујемо договор који ћемо направити пред утакмицу, да дамо све од себе и самим тим ће доћи и позитиван резултат. У сваком случају верујемо у победу – изјавила је Марковићева.

Црвено-беле су ове сезоне два пута одмериле снаге са одбојкашицама ТЕНТ-а и имају половичан учинак. У првом делу сезоне Звездине даме су тријумфовале са 3:1, по сетовима 30:28, 25:19, 20:25, 25:22, док су у другом делу сезоне у Обреновцу изгубиле резултатом 3:0, по сетовима 25:23, 25:22, 25:22.

Ушле смо опуштено у тај други меч. Биле смо сигурне да ћемо победити и то нам се осветило. Али како се у нашем народу каже, на грешкама се човек учи, тако да верујем да ће сигурно бити боље у сутрашењем мечу, а свакако да ћемо бити много опрезније – истиче блокерка црвено-белих.

Звездине даме су у суботу одиграле тежак меч у финалу Купа Србије када су после велике бробе изгубиле од Железничара у Лајковцу са 3:2.

Атмосфера и сам меч ће се дуго памтити. Била је то добра утакмица. Пружили смо игру која још увек није оно што се од нас очекује и што приказујемо на тренинзима. Можемо много боље. Али и са таквом игром смо одиграли меч у пет сетова и пружили смо велики отпор. Уколико све прође како треба и како очекујемо, након ТЕНТ-а у полуфиналу противник би могао да нам буде управо Железничар и то би била добра прилика да изравнамо рачуне – поручила је Марковићева.

Прва утакмица четвртфинала плеј-офа БПШ Суперлиге Србије између Црвене звезде и ТЕНТ-а на програму је у среду 7. марта од 18 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Улазнице ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Владимир Симоновић и Јована Вуковић.

Екипа која прва оствари две победе у четвртфиналној серији плеј-офа обезбедиће пласман у полуфинале. Реванш меч је на програму у суботу 10. марта од 19 часова у Обреновцу, а евентуални трећи меч играо би се наредне среде у Београду.

Претходни текстДелије, сви у Нови Сад
Следећи текстДанило Павловић: Не смемо потценити Млади радник