Савић: Свима нам је жао

58

Црвена звезда је у две утакмице против ЦСКА из Москве примила само један гол. Нажалост, испоставило се да је и тај један био довољан да спречи наш тим да се домогне наредне фазе такмичења.

Вујадин Савић је важан део Звездине одбране која је вечерас само за тренутак изгубила концентрацију, и била кажњена.

Имали смо две сјајне шансе на крају утакмице, и имамо за чиме да жалимо. Али, европска бајка се за нас овог тренутка завршила и сада морамо да се фокусирамо на домаће првенство. Мислим да је ово била Божија воља. Било је емотивно, стварно нам је свима тешко, још вечерас ћемо да размишљамо о томе шта смо могли и како смо могли, а већ од сутра фокус ће бити само на Спартаку — говори Савић.

Видело се после утакмице да играчи нису лако поднели пораз.

Било јесте тешко, нисмо навикли да играмо по овој температури, али није то оправдање што смо изгубили. Жао нам је свима, али шта да радимо. Надам се да ће навијачи и даље веровати у нас, добили смо подршку и после утакмице јер виде и они колико се боримо и колико се дајемо натерену.

Савић каже да није видео спорну ситуацију из 46. минута.

Ако је играо руком онда смо оштећени, али шта да радимо, не можемо никоме да се жалимо. Мислим да је требало да постигнемо макар један гол у ове две утакмице — рекао је Савић.

Претходни текстМилојевић: Велики европски искорак
Следећи текстПораз Звезде у Бугарској