Стојковић: Капитенска трака испуњен сан

61

Победа у 23. колу Суперлиге над Јавором од 3:0 посебно ће остати у сећању нашем десном беку Филипу Стојковићу. Он је своју екипу предводио са капитенском траком на руци, а истакао је колико је то велика част за сваког фудбалера.

У целој Омладинској школи Црвене звезде носио сам капитенску траку, научио сам колику тежину са собом носи звање капитена у овако великом клубу. Зато нисам крио радост на јучерашњој утакмици, остварила ми се животна жеља што сам био капитен Звезде. Сада желим да освојим титулу са у црвено-белом дресу и могу себе да сматрам пресрећном особом – рекао је Стојковић.

Звездин бек задовољан је како је његова екипа изгледала у премијерном мечу у пролећном делу сезоне.

Пресрећан сам што смо отворили сезону победом, што поново нисмо примили гол и одиграли одличну утакмицу. Поставили смо себи као први циљ да се добро покажемо на премијери у пролећном делу сезоне и мислим да можемо да будемо задовољни.Драго ми је што смо наставили тамо где смо стали, што су Пешић и Аџић поново показали да су незаустављив тандем за противничке играче и што су уписали нове поготке.

Након успешног старта домаћег првенства фудбалере Црвене звезде очекује реванш меч шеснаестине финала Лиге Европе против екипе ЦСКА.

Има времена до меча, имамо још да се припремамо. Био бих пресрећан да прођемо даље, као и сви навијачи Црвене звезде. Знамо за шта се боримо и то ћемо и показати на терену – поручио је Стојковић.

Претходни текст„Наша линија живота” – Звездаша има свуда на свету
Следећи текстМилијаш: Част је бити део Звездине историје