Милијаш: Част је бити део Звездине историје

67

Капитен Црвене звезде Ненад Милијаш наставља да пише историју у свом вољеном клубу. Када је у 60. минуту меча са Јавором ушао на терен забележио је 232. наступ у црвено-белом дресу и тиме постао играч са највише мечева за Црвену звезду од 1991. године.

Знао сам на припремама да ће ми први меч који одиграм обележити овај заиста велики јубилеј. За мене ово представља велику ствар, мало играча је у ово новије време оставило такав траг у Звезди. Раније фудбалери нису могли да оду у иностранство док не напуне 28. година, а чак и тада су изузетно цењени били они који су успели да дођу до овликог броја утакмица. Битна ствар за мене, најлепше је играти у свом граду и у свом клубу који волиш – рекао је Милијаш.

У Црвену звезду први пут стигао је 2006. године и од тада јој се капитен Милијаш увек враћа.

Посебно ми импонује што се моје име највише везује за Црвену звезду, поред свега што сам урадио у својој каријери. Ово ми је друга кућа, заиста сам дуго део Звезде, познајем све људе и овде се осећам најпријатније. Волео бих због клуба да се у бућности неки играч упише у историју са још више наступа од мене јер ће то значити да Црвена звезда расте, да ће моћи да задржи играче, а и сигурно ће онда бити и резултата – поручио је Милијаш.

И шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић честитао је нашем капитену на овом лепом јубијелу и великом успеху.

Честитам Микију, заиста, драго ми је што га имам у тиму. То је прелеп јубилеј, срећан сам што ће такав податак остати забележен. Одиграти 232 утакмице за вољени клуб је огромна ствар, а сигуран сам да ће он тај скор још поправити – рекао је Милојевић.

Претходни текстСтојковић: Капитенска трака испуњен сан
Следећи текстШампионке не посустају, друга победа против Радивој Кораћа