Милојевић: Звездаши, подржите нас!

64

Фудбалери Црвене звезде на свом стадиону отварају пролећну полусезону Суперлиге Србије утакмицом са Јавором. Премијерни меч у домаћем првенству у 2018. години заказана је за суботу, 17. фебруар, од 14:30 часова на стадиону „Рајко Митић“.

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић изнео је своја очекивања пред овај сусрет.

Волели бисмо да наставимо тамо где смо стали у првом делу првенства. Знамо да нас очекује још осам утакмица у редовном делу првенства, а после тога припремамо се за плеј-оф. Следи циљна равнина и мислим да смо се добро спремили за остатак првенства. Долази нам у госте добра и дисциплинована екипа, то се види по претходним утакмицама које су одиграли. Појачали свој играчки кадар. Јавор је је мени веома драга екипа и биће ми заувек у срцу јер је то моја прва сениорска екипа. Док сам био тренер упознао сам њихову филозофију која се годинама не мења, дисциплинована су екипа која форсира младе играче и види се да обављају добар посао.Неће бити лако, али ми морамо да се фокусирамо на своју екипу, Очекујем публику у што већем броју, ко год буде могао да дође да нас подржи јер ови момци то и заслужују – рекао је Милојевић.

Мичел Доналд неће бити на располагању шефу стручног штаба због жутих картона.

Сви остали, надам се да су расположиви за утакмицу, а у ком ћемо саставу изаћи, знаћемо више после тренинга. Биће промена, видећу ко се како осећа. Јако сам поносан јер имам добар однос са играчима и њихово мишљење ми много значи. Радује ме јер сви желе да играју сваку утакмицу, показују велику жељу и мотив.

Екипа Владана Милојевића не размишља о предности коју тренутно има на табели.

Ово првенство почињемо као да имамо нула бодова, не размишљамо о оном што је било. Нова утакмица је пред нама, имамо циљ, знамо шта хоћемо. Не размишљам о статистичким подацима, подвући ћемо црту на крају првенства. У овом тренутку првенство за нас почиње сутра, трудићемо се да наставимо са играма какве су биле у претходном делу.

Стално питање које се провлачи јесте како наши играчи успевају да се фокусирају искључиво на меч који је пред њима.

Много смо пута разговарали на ту тему и играчи су ми показали да могу да размишљају на прави начин. Прва следећа утакмица је најважнија, а то је овог пута Јавор и размишљамо само о томе. О ЦСКА не треба да размишљамо, има доста времена до те утакмице. Битно нам је да започнемо првенство како треба – поручио је Милојевић.

Претходни текстСрнић продужио уговор!
Следећи текстЦрвена звезда – ЦСКА, шансе (видео)