Јовичић: Не губим од ЦСКА

84

После првог од два сусрет са московским ЦСКА у шеснаестини финала Лиге Европе Звездин везиста Бранко Јовичић истакао је да је задовољан оним што је његова екипа показала на терену, али и да је то само почетак.

Имамо позитиван резултат пред реванш. Тешка утакмица за нас против одличне екипе ЦСКА која је показала свој квалитет и у Београду. Мислим да можемо још много боље, ово нам је прва такмичарска утакмица у 2018. години после тешких припрема. Време је пред нама да се уиграмо што боље и да пружимо још бољу партију у Москви – рекао је Јовичић.

Звездин везиста улогу фаворита у реваншу препустио је московској екипи.

Надам се да ће и након реванша сачувати лични позитиван скор против руске екипе, нема разлога да мислим другачије. Они су фаворити на свом стадиону, али кажем да имамо позитиван резултат и да, уколико постигнмо гол у гостима имамо велике шансе да прођему у наредну фазу.

Хладно време и снег у Москви не брину наше играче.

Имали смо неколико дана по повратку из Турске да се навикнемо на хладно време. Сигурно ће у Москви бити минус, али то за нас неће бити веика промена у односу на Београд.

Делије су и у премијерном мечу у 2018. години били на висини задатка.

Наши навијачи и данас су показали да су у сваком тренутку наш дванаести играч и, како они сами кажу, по зими, киши, сунцу снегу или кошави су увек са нама и због тога смо им неизмерно захвални и својом игром их позивамо да нас и у наредним утакмицама подржавају на исти начин – поручио је Јовичић.

Претходни текстНепремостива препрека – Звездина одбрана
Следећи текстДодић: У добром смо ритму