Стојковић: Добар резултат пред реванш

48

Изабраници Владана Милојевића одиграли су без голова први званични меч у 2018. години у Лиги Европе против ЦСКА. Звездин десни бек Филип Стојковић истакао је да је задовољан како је наша одбрана изгледала на терену.

Могу да кажем да сам задовољан резултатом, иако бих нараво много срећнији био да смо победили. Имали смо доста добрих шанси, али 0:0 пред реванш је добар резултат. Ми смо имали бољу одбрану јер ЦСКА није стварао изгледне шансе као ми. Недостајала нам је боја завршница, али презадовољан сам што нисмо примили гол – рекао је Стојковић.

Наши фудбалери пуни оптимизма ишчекују реванш у Москви.

После овог сусрета сигурно је да ми имамо веће шансе за пролаз даље јер нам гол у гостима много значи. Такође, много прилика смо данас промашили да нам се не би вратило у Москви. Задовољни смо резултатом и имамо изгледне шансе за пролаз.

Подршка нашим фудбалерим са трибина није изостала ни овог пута.

Навијачи су и данас били феноменални, имали смо одличну подршку са трибина, сви су певали 90 минута. Жао ми је што стадион није био испуњен до последњег места, сигурно је некима сметало хладно и кишовито време. Надам се да ћемо им дати прилике да нас бодре у осмини финала – поручио је Стојковић.

Претходни текстМилојевић: Имамо чему да се радујемо
Следећи текстЛесор кандидат Евролиге за „Звезду у успону“