Нејић: Циљамо што бољи пласман пред плеј-оф

89

Одбојкаши Црвене звезде у суботу (18 часова) дочекују суботички Спартак у оквиру 16. кола БПШ Суперлиге Србије.

Црвено-бели су ове сезоне већ три пута одмерили снаге са Спартаком. Сва три сусрета одиграна су у веома кратком периоду. У четвртфиналу Купа Србије изабраници Драгана Кобиљског су оба пута славили са по 3:0, док је између та два дуела одигран и меч 7. кола Суперлиге који је завршен победом Спартака од 3:0, по сетовима 25:23, 25:18, 26:24.

Играћемо на домаћем терену, пред нашом публиком. Добили смо шест утакмица за редом и надам се да ћемо тај низ наставити. Спартак смо елиминисали у четвртфинау Купа, али смо видели да и они могу добро да играју, када смо изгубили у Суперлиги са 3:0 у Суботици – изјавио је Милутин Нејић, примач сервиса Црвене звезде.

Наши одбојкаши су се са четири победе у низу пробили до 5. места на табели и тријумфом над Спартаком би се укључили у борбу за 3. позицију пред плеј-оф Суперлиге.

Добро је што у нашој екипи располажемо не само са 6 играча, већ ко год уђе у игру да свој допринос. Јесте борба за 3. место на табели, али мислим да би више требали да се трудимо да наставимо са добрим играма. Приближава се и финале Купа, али и циљамо да будемо што ближе врху табеле пред плеј-оф – закључује Нејић.

Утакмица 16. кола БПШ Суперлиге Србије између Црвене звезде и Спартака из Суботице је на програму у суботу 10. фебруара од 18 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Улазнице ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Станислава Симић и Невена Нешовић.

Претходни текстIN MEMORIAM: Небојша Глоговац
Следећи текстЗвездине даме у суботу гостују ТЕНТ-у