Звезда појачава рад

122

Након првог слободног дана који су имали на другом делу припрема у Анталији, наши фудбалери овог јутра вратили су се раду на терену.

За разлику од претходних дана, овог пута наше фудбалере дочекало је нешто хладније време. Осам степени уз присуство облака пријало је за рад нашим играчима. На програму је био адаптациони тренинг. Радило се са лоптом на усавршавању технике. Тренинг је био нешто лакшег интензитета као увод у поподневни напорнији рад.

Тренинг је отпочео тречањем са циљем да се екипа загреје и припреми за рад. После неколико истрчаних кругова на мањем терену у склопу хотела где је експедиција црвено-белих смештена уследиле су вежбе снаге. Наши првотимци одлично су се показали у задацима које је пред њих постављао кондициони тренинг Иван Вучетић. Потом, наши фудбалери поделили су се у парове и кроз различите задатке увежбавали су технику Радило се на шуту, игри главом, као и ударцима из скока.

Већ је прошао готово читав сат рада када су се наши играчи поделили у четири групе и стали тако да су на терену оформили квадрат. Сваки од чланова екипе имао је задатак да што брже протури лопту кроз препреке и врати је свом тиму. Играчи су поново показали да у екипи влада одлична атмосфера, све време су бодрили једни друге, а није изостало ни шале и смеха.

Тренинг је завршен шевом у три групе, а и након завршеног рада на терену су остали Милан Павков који је вежбао завршницу и Мичел Доналд који је окушао шут са дистанце.

Претходни текстРамбо Петковић посетио Звезду
Следећи текстЈевтић: Да наставимо победнички низ