Јевтић: Да наставимо победнички низ

79

Гостовањем у Пожревцу против Младог радника у суботу (19 часова) одбојкаши Црвене звезде настављају борбу за што бољи пласман пред плеј оф БПШ Суперлиге Србије.

Црвено-бели су ове сезоне играли два пута против Младог радника и оба пута су славили. У 6. колу Суперлиге Звезда је у Београду славила са 3:1, по сетовима 24:26, 25:16, 25:18, 25:16, а други тријумф наши одбојкаши су остварили у осмини финала Купа у Пожаревцу резултатом 2:3, по сетовима 25:21, 14:25, 25:20, 21:25, 12:15.

Надам се да ћемо поновити игре и резултате из првог дела сезоне, из првенства и Купа. Желимо да наставимо победнички низ и да се пењемо на табели како би заузели што боље место пред плеј оф – изјавио је Предраг Јевтић, либеро Црвене звезде.

Наши одбојкаши су у серији од пет победа, три у првенству и две у Купу. У случају победе изједначили би се на табели управо са четвртопласираном екипом Младог радника.

Задовољни смо играма и тренутном формом. Атмосфера у екипи је одлична. Надам се да ћемо наставити у истом ритму и да ћемо доћи до нове победе против Младог радника – истиче Јевтић.

Утакмица 15. кола БПШ Суперлиге Србије између Младог радника и Црвене звезде игра се у суботу 3. фебруара од 19 часова у дворани КСЦ „Пожаревац“ у Пожаревцу. Меч ће судити Зоран Радовановић и Јован Јовановић.

Претходни текстЗвезда појачава рад
Следећи текстМркела: Имамо јак тим