Борјан: Добра припрема за ЦСКА

66

На трећој контролној утакмици на припремама у Анталији против Амкара Звездин гоман Милан Борјан није имао лак посао. Наш чувар мреже одлично се показао, а на крају меча истакао је да је, упркос умору, задовољан како је његова екипа изгледала на терену.

Добро смо одиграли, иако су играчи мало уморни, то се види. Тешке су нам ноге, радимо заиста напорно тако да треба да будемо задовољни резултатом и да наставимо у истом маниру. Цела екипа је данас изгледала добро на терену, одбрамбено смо одлично стајали, можда нам је нешто боља завршница фалила код напада. Идемо даље, очекује нас још провера, имамо још времена до почетка полусезоне – рекао је Борјан.

Изабранике Владана Милојевића очекује још један пријатељски меч са руском екипом, 7. фебруара састаће се са Зенитом.

Много значе овакви пријатељски сусрети јер можемо да стекнемо утисак каква нас утакмица очекује против московске екипе. Амкар је показао да је добра екипа, сигурно ће исто тако бити и са Зенитом. Што више мечева са руским екипама имамо то ће бити боље за нас. Надиграваћемо се са њима и пробаћемо да победимо, исто као што је то био слу;ај данас, јер нас исто то очекује 13. фебруара.

Наши фудбалери настављају са припремама за премијерни меч 13. фебруара на Маракани.

Утакмице са руским екипама су увек тврде, то смо видели и против Краснодара, а верујем да ћемо исту ствар видети и у сусрету са ЦСКА. Ми морамо да се спремимо добро, да се изборимо са тиме и да пробамо да победимо обе утакмице – поручио је Борјан.

Претходни текстНенад Живановић селектор кадета Београда
Следећи текстКРК: Звезда прво са Борцем