Поподневни тренинг опоравка

48

Након две победе у пријатељским сусретима са Стумбрасом и Динамом из Бреста фудбалери Црвене звезде одрадили су тренинг опоравка.

Изабраници Владана Милојевића су имали прво слободно преподне од доласка у Анталију. Искористили су га како би се одморили од мечева и напорног рада. Они најмлађи, Звездини омладинци, своје време утрошили су у теретани, како би били у што бољој форми.

Сунчано поподне наши фудбалери провели су на терену. Тренинг забавног карактера на пријатних 15 степени одрадили су од 17 часова по локалном времену. Уобичајено загревање претходило је шеви у три групе. Највише смеха било је у екипи у којој су се за лопту наши играчи борили са шефом стручног штаба Владаном Милојевићем. Како би се опоравили, припремили за сутрашњи напоран рад и забавили, као задатак наши играчи такмичили су се у ударцима са дистанце. Екипа која је била мање прецизна морала је да истрчава половину терена као „казну“. Тиме је завршен четрдесетпетоминутни рад.

Сигурно је после јучерашњих сусрета екипи пријало слободно преподне. Заправо, нисмо сви имали одмор. Ја сам имао мањи проблем са повредом и претходних дана нисам тренирао тако да сам јутрос радио индивидуално, а поподне сам се прикључио екипи. Сада се осећам одлично, спао је оток који сам имао и зато сам се већ вретио у устаљени тренажни процес са екипом. Било је данас и смеха и забаве на тренингу како бисмо се опустили и како бисмо што лакше савладали умор. То је и најбитније, да се сви одлично слажемо и да влада фантастична атмосфера у екипи – рекао је Гобељић.

Звездин универзалац истакао је да је најважније да се екипа добро покаже и припреми за први меч у пролећном делу сезоне.

Сутра се враћамо устаљеном ритму од два тренинга на дан, спремамо се за наредне пријатељске мечеве који нас очекују. Најбитње је да смо сви здрави и да се што боље покажемо у проверама које нас очекују у Турској. И управу и читав стручни штаб изненађује колико добро стојимо на терену и колико добро трчимо, а то је најбитније у припремном периоду како бисмо се што боље спремили и прошли ЦСКА – поручио је Гобељић.

Претходни текстСтефан Фет најбољи блокер турнира у Санкт Петербургу
Следећи текстЈуниорима Звезде 2 злата на дворанском Првенству Србије