Списак путника за Анталију

69

У петак, 26. јануара, фудбалери и стручни штаб Црвене звезде у јутарњим часовима полетели су за Анталију где ће бити одрађена и друга фаза зимских припрема.

Планирано је да боравак екипе у Турској траје све до 8. фебруара. За то време, биће одиграно пет, а можда и шест пријатељских утакмица.

Прва утакмица биће одиграна 28. јануара, а противник ће бити Динамо Брест. Последњег дана јануара, Звезда ће одиграти две утакмице, а противници ће бити Амкар и Силекс Кратово. Четири дана касније, 4. фебруара, противник ће бити Ујпешт Дожа, а генералну пробу црвено-бели имаће 7. фебруара против Зенита.

Шеф стручног штаба Владан Милојевић одлучио је да у Анталију поведе све фудбалере који су боравили и на Кипру. На списку путника за Турску нашли су се:

Дамир Кахриман, Милан Борјан, Немања Супић, Александар Станковић, Филип Стојковић, Вујадин Савић, Урош Рачић, Душан Анђелковић, Милан Родић, Срђан Бабић, Марко Гобељић, Ненад Крстичић, Немања Милић, Славољуб Срнић, Ненад Милијаш, Мичел Доналд, Дамјан Ле Талек, Абрахам Фримпонг, Ричмонд Боаћи, Бранко Јовичић, Гелор Канга, Милан Павков, Лука Аџић, Немања Радоњић, Александар Пешић, Ел Фарду Бен, Стефан Хајдин, Дејан Јовељић, Лука Илић, Иван Илић, Вељко Николић и Страхиња Ераковић.

Након повратка у Београд, црвено-бели ће имати пет дана до прве од две утакмице против ЦСКА из Москве.

Претходни текстРутинска победа црвено-белих
Следећи текстЦрвена звезда – Олимпијакос, 6. сусрет два пријатељска клуба