Поподневни тренинг у теретани

102

Ветар коме су наши првотимци успешно пркосили на јутрошњем тренингу био је само најава лошег времена које је у термину попоневног рада дочекало наше првотимце.

Услови су били превише лоши за рад на отвореном, удари ветра достизали су и до 50 километара на час, а ситуацију је додатно отежавала и киша која готово без престанка пада читаво поподне. Зато су наши првотимци пуном паром радили у теретани.

Наш стручни штаб је, због временских услова, изменио само распоред рада. Оно што је било предвиђено за поподневни тренинг одрађено је ујутру, а вежбе које се могу радити у затвореном простору остављене су за поподневне часове, тако да се није одступило од унапреду утврђеног плана рада.

Под вођством асистента шефа стручног штаба Владимира Јанковића и кондиционог тренера Ивана Вучковића, Звездини првотимци овог поподнева радили су у три групе.

Играчи су прошли кроз вежбе снаге, радили су на 12 различитих станица. Стручни штаб је изузетно задовољан пристуом који наши фудбалери имају раду, сви су одлично и изузетно мотивисано прешли све препреке које је наш стручни штаб поставио пред њих.

О суплементацији коју узимају Звездини играчи и у теретани је бринуо доктор Бранислав Рајић, а он је такође помагао и свим групама са вежбама у теретани.

Поновни излазак на терен за Звездине првотимце заказан је за сутра у јутарњим часовима.

Претходни текстЗвезда у петак дочекује Клек
Следећи текстФримпонг на српском о утисцима са припрема