Тренинг у две групе под рефлекторима

70

Изабраници Вадана Милојевића одрадили су други тренинг данас. Поново се радило на стадиону Фудбалског клуба Пафос, али овог пута под рефлекторима.

Чланови Атлетског клуба Пафос искористили су прилику пре почетка тренинга да се фотографишу са нашим првотимцима и тако још једном показали да су играчи Црвене звезде радо виђени гости на острву.

Наши фудбалери били су подељени у две групе од по 14 играча. У 17 часова прво су на терен истрчали дефанзивни фудбалери.

Тренинг је отпочео уобичајеним загревањем. Након заједничког трчања у групи, наши дефанзивци прешли су на увезбавање кретања у линији. Сваки играч из последње линије тима имао је засебан задатак за своју позицију. Тако су наши фудбалери увежбавали ударац главом, вођење лопте, пријем, као и контролу лопте.

Сат времена рада једна група наших фудбалера заокружила је увежбавањем затварања напада, као и ротације у игри. Фудбалери су, подељени у две екипе, свако на по једном делу терена радили под надзором нашег стручног штаба.

Група офанзиваца рад је отпочела шевом у две групе. У центру круга смењивали су се играчи чији задатак је био да одузму лопту оним фудбалерима који чине круг. Након тога они су прошли исте вежбе као и прва група, а разлика је била у финишу тренинга, који је био и најзанимљивији део данашњег рада.

Наши фудбалери увежбавали су завршницу па је је постигнуто много ефектних голова. Играчи из везног реда били су одлично расположени, упућивали су фантастичне центаршутеве па нашим нападачима није било тешко да постижу поготке. Такође, истицали су се и наши голмани одличним интервенцијама, у неколико наврата су зауставили лопте које су сви већ видели иза њихових леђа.

Опасан по гол у буквалном смислу је био капитен Милијаш, који је снажним ударцима лопту слао у мрежу уз погођени оквир гола који се жестоко тресао. Пешић и Боаћи су погађали, Павков је, као и раније, показао одличне реализаторске способности главом, а у томе му је сјајно парирао и млади Јовељић са неколико лепих голова.

Претходни текстКренули и омладинци
Следећи текстЦрвено-бели желе да наставе низ, стиже Химки