Звездаши на хуманитарној вечери

61

Фудбалери Црвене звезде извели су на хуманитарну вечеру навијача нашег клуба и његову супругу који су победили на аукцији организованој од стране Хуманитарне организације „Заједно за живот“.

Циљ аукције био је да се сакупе средства за лечење Исидоре Павловић (23) којој је хитно потребно 80.000 евра за третман ретког тумора у Немачкој.Предмет аукције била је вечера у друштву првотимаца црвено-белих.

Хуманитарна организација „Заједно за живот“ наставила је са акцијом хуманитарних вечера после прве вечере са Мирославом Радуљицом. Овога пута играчи Црвене звезде одазвали су се позиву и пристали да проведу вече у друштву лицитатора који је оставио највећу понуду на аукцији путем интернета и тако помогли сви заједно Исидори, која је због пажње јавности коју је ова акција изазвала јако близу сакупљене комплетне цифре за лечење.

Милош из Београда победио је на аукцији и тако донирао средства, а на вечеру је повео је своју супругу да заједно проведу вече у друштву Милана Борјана, Вујадина Савића, Филипа Стојковића и Немање Радоњића.

Када сам сазнао за акцију одмах сам се као велики навијач Црвене Звезде укључио и драго ми је што сам вечерас у друштву својих омиљених играча. Ово је сјајан начин да се анимира јавност ради доброг циља, а и ми љубитељи спорта имамо прилику да проведемо време са омиљеним играчима. Надам се да ће следећа хуманитарна вечера бити са кошаркашима нашег тима, онда ћу се опет радо укључити у акцију — истакао је победник аукције.

Информација која је највише обрадовала организаторе као и све учеснике вечере свакако јесте та да је Исидора јако близу сакупљеног новца за лечење, да је акција при самом крају и да ће по свему судећи кроз неколико дана бити у Немачкој на лечењу.

Малопре смо добили ту сјајну информацију и лепо је када цела акција добије свој пуни смисао. Лепо је провести пријатно вече у друштву искрених навијача, разних тема је било за разговор. Ово је одличан начин да се анимира јавност. Желео бих да уопште нема повода за овакве акције, али ако их већ има, да се организујемо на овако леп начин и да увек успевамо да помогнемо онима којима је најпотребније — изјавио је Милан Борјан.

Вечера је организована од стране Хуманитарне организације “Заједно за живот” да би се сакупила средства за лечење Исидоре Павловић којој је јуна месеца 2016. године дијагностификован редак тумор, Хочкин лимфом.

Акција је при самом крају и још врло мало новца је потребно до коначне цифре, а свако ко је у могућности да помогне Исидори да направи последњи корак ка лечењу може то учинити уплатом на следеће рачуне:

Динарски: 160-492869-40

Девизни: 00-540-0002489.1

ИБАН број: РС35160005400002489117

Претходни текстЕкипа стигла на Кипар
Следећи текстПрви тренинг Бена и Хајдина