Први тренинг Бена и Хајдина

58

Након краћег поподневног одмора од пута фудбалери Црвене звезде одрадили су први тренинг на зимским припремама на Кипру. Са екипом су по први пут радила нова појачања Бен и Хајдин.

Наши првотимци ужелели су се фудбала и тренинга током зимске паузе, што показује чињеница да су на терен у оквиру Спортског центра у Јероскипу изашли и пре 16 часова по локалном времену, када је почетак био договорен.

Нашу екипу дочекало је сунчано време праћено слабом кишом која није отежавала рад. Сви су били сложни да су услови за рад одлични, а време топло и пријатно.

Први тренинг у Пафосу био је увод у напоран рад који изабранике Владана Милојевића очекује у наредним данима, те је интензитет данашњег рада био нешто мањи.

Рад на Кипру отпочео је загревањем, петнаестоминутним трчањем у две групе. Потом су уследиле везбе истезања и загревања у кругу које је водио наш нови кондициони тренер Иван Вучетић.

Након тога прешло се на омиљени део тренинга наших фудбалера – на популарну шеву. Играчи су поново били подељени, али овог пута у четири групе. Они су уз много смеха и шале покушавали да задрже лопту даље од двојице играча који су били у центру круга. До краја тренинга смењивали су се шева и лагано трчање.

Тренинг је завршен петоминутним истезањем, а наставак рада заказан је за сутра ујутру.

Претходни текстЗвездаши на хуманитарној вечери
Следећи текстКанга: Желим титулу са Звездом