Спартак (Љ) и Динамо у петак гостују црвено-белима

69

У петак 12. јануара одбојкашице и одбојкаши Црвене звезде ће одиграти своје прве мечеве у 2018. години. Црвено-бели ће бити домаћини екипама Спартака из Љига и Динама из Панчева.

На паркет дворане УСЦ Вождовац на Бањици прво ће изаћи одбојкаши Звезде и Спартака. У првом делу сезоне црвено-бели су славили у Љигу са 2:3, по сетовима 24:26, 25:20, 27:25, 22:25, 9:15.

Након серије од пет пораза у пвенству, наши одбојкаши су са две победе над Радничким у полуфиналу Купа Србије и пласманом у финале наговестили боље партије и резултате у наставку сезоне. Звезда је тренутно 8. на табели, док је наредни ривал изабраника Драгана Кобиљског на 9. месту са истим скором од 3 победе и 8 пораза.

Утакмица 12. кола БПШ Суперлиге Србије између Црвене звезде и Спартака из Љига игра се у петак 12. јануара 2018. године од 18 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Меч ће судити Биљана Милинковић и Анђелко Поповић.

Након меча одбојкаша Звезде и Спартака на терен ће изаћи наше одбојкашице које у мечу 12. кола БПШ Суперлиге дочекују панчевачки Динамо.

Биће то већ четврти дуел два тима у овој сезони. Претходна три су завршена победама Црвене звезде идентичним резултатом, са максималних 3:0. Црвено-беле су биле убедљиве у два меча у четвртфиналу Купа Србије, као и у 3. колу Суперлиге када је наш тим у Панчеву славио са 0:3, по сетовима 13:25, 20:25, 16:25.

После пораза од Железничара у Лајковцу Црвена звезда је везала пет тријумфа у домаћем првенству. Тренутно се наша екипа налази на 2. месту БПШ Суперлиге са скором 9-2, колико имају и трећепласирани Железничар и четвртопласирано Јединство, док је лидер Визура са победом више.

Са друге стране екипа Динама заузима 9. место на табели са три победе и 8 пораза. У последњем колу Панчевке су извојевале веома битну победу у борби за опстанак у елити против Клек МД Зрењанина резултатом 3:1.

Утакмица 12. кола БПШ Суперлиге Србије између Црвене звезде и Динама на програму је у петак 12. јануара од 20,30 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Меч ће судити Јована Вуковић и Ђорђе Стевановић.

Улазнице за оба меча ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара.

Претходни текстАбрахам Фримпонг: Тијаго Силва ми је идол
Следећи текстГобељић: Кренули смо у нове победе