Перо Антић у фокусу Евролиге (ВИДЕО)

101

Најискуснији првотимац Црвене звезде мтс и осведочени Звездаш Перо Антић био је главни јунак нове епизоде Евролигиног серијала.

Троструки освајач Евролиге, бивши НБА играч и велики Звездаш Перо Антић, вратио се уочи текуће сезоне у вољени клуб. Антић је желео да у великом стилу заврши каријеру тамо где је и изашао на европску кошаркашку мапу. У међувремену бивши македонски репрезентавац је са много успеха носио дрес Атланте, Олимпијакоса и Фенербахчеа, све док је Црвена звезда трасирала свој пут ка великој Евролигашкој сцени.

Све се поклопило у овој сезони и Антић је поново обукао вољени дрес са црвено-белим пругама. Његова улога на терену је огромна, а ништа мања ни крај терена. Вредни савети које дели младим играчима непроцењиви су у њиховом развоју. Када се меч одлучује лопта иде њему у руке. Када треба да се ’’затегне’’ одбрана, Антић заузима своје место у рекету.

Перо Антић је био у фокусу и Евролиге која је желела из прве руке да чује о посебној вези искусног центра са Црвеном звездом и њеним навијачима.

Сви знају за моју љубав према клубу, а посебно према навијачима. Имао сам у Црвеној звезди две сјајне године пре дуго времена. Београд је близу мојој земљи и то додатно чини да се осећам као код куће. Нема бољег места за мене да играм кошарку и бољег места за живот – истакао је Антић.

Поуздани центар црвено-белих причао је и о бројним другим темама. Речи хвале о тренеру Душану Алимпијевићу и још много тога можете да погледате и послушате у следећем видео прилогу.

Претходни текстПионири освојили турнир Реба Ћорковић
Следећи текстКако је Звезда давала голове?