Поклон за почетак 2018 – бесплатно на Олимпију

81

КК Црвена звезда мтс сада већ традиционално „отвара“ капије дворане „Александар НИколић“ као новогодишњи поклон свим Звездашима. Бесплатно на трибине за меч АБА лиге са Петрол Олимпијом која се игра 2. јануара.

Стара година је на измаку, сви којима је црвено-бела боја при срцу памтиће је по бројним успесима, титулама сениорског тима, женског клуба, млађих селекција…

Нова Година је на прагу, клуб је већ истакао такмичарске циљеве, а 2018. година у такмичарском смислу за црвено-беле почиње најраније од свих. КК Црвена звезда мтс сада већ традиционално, свим својим присталицама жели да честита новогодишње празнике и на конкретан начин, овога пута у виду бесплатног улаза на трибине дворане „Александар Николић“ 2. јануара када ће бранилац титуле у АБА лиги, одиграти утакмицу 14. кола регионалног тамичења против Петрол Олимпије.

Тај меч, чији је термин померен због обавеза црвено-белих у ЕЛ (утакмица у Милану 29.12.2017. године) игра се од 19 часова, а за све који желе да погледају овај меч, биће отворени сви улази на трибине А,Б,Ц и Д, док ће власници сезонских улазница бити смештени у партеру.

Истовремено, КК Црвена звезда мтс пустиће већ 3. јануара у свим пословницама Евентима карте у продају за меч 16.кола Евролиге против Жалгириса из Каунаса, који је на програму 5. јануара у дворани „Александар Николић“.

Клуб ће се са комплетним ценама улазница за овај меч, огласити у петак пре почетка новогодишњих празника новим саопштењем.

Претходни текстМилано за крај успешне године
Следећи текстВладимир Цветковић добитник „Олимпијског срца“