Владисављев: Наш циљ се зна, а то је финале

80

Први меч полуфинала Купа Србије одбојкашице Црвене звезде играју против Јединства (СП) у уторак (20,30 часова) у Београду.

У досадашњем току сезоне Црвена звезда и Јединство су се два пута састајали у БПШ Суперлиги Србије. Оба пута славиле су црвено-беле. Први пут у Београду резултатом 3:1, по сетовима 25:18, 25:13, 12:25, 25:19, а други пут, пре два дана, у Старој Пазови истим резултатом 1:3, по сетовима 22:25, 22:25, 25:21, 15:25.

Пред нама је један тежак задатак и јако добар ривал. Првенствена утакмица пре два дана је потврдила да ће се у наредне две утакмице водити велика борба за пролаз у финале Купа. Наше амбиције су свакако највеће, односно улазак у финале, али ћемо заиста морати добро да се потрудимо и помучимо да онако жилаву и тврду екипу Јединства из Старе Пазове елиминишемо, односно будемо бољи у скору наредне две утакмице – рекао је Александар Владисављев, први тренер Звездиних дама.

У првом мечу Црвена звезда ће имати предност домаћег терена коју ће црвено-беле покушати да искористе.

Пробаћемо да на првом мечу у Београду направимо што бољи резултат да би са неким капиталом отишли на реванш у Стару Пазову. Надам се да ће нас и последња првенствена победа осоколити и да ћемо успети у тим намерама, јер наши циљеви ове сезоне су финала – закључио је Владисављев.

Прва утакмица полуфинала Купа Србије између Црвене звезде и Јединства (СП) игра се у уторак 26. децембра од 20,30 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Улазнице ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Анђелко Поповић.

По пропозицијама Купа Србије у полуфиналу се играју две утакмице. У случају да противници имају по једну победу, финалисту одређује бољи сет количник из одиграних утакмица, односно бољи поен количник из сваке утакмице појединачно, уколико је сет количник исти. У случају да се на овакав начин не може одредити финалиста, игра се додатни “златни сет”, који одређује коначног победника полуфинала.

Реванш утакмица полуфинала Купа Србије игра се у четвртак 28. децембра од 18 часова у Хали спортова у Старој Пазови.

Претходни текстКобиљски: Имамо велику жељу да се пласирамо у финале
Следећи текстПромовисан календар „Заједно до врха“