Звездине легенде на свечаности

160

Они који су годинама градили Звездину историју вечерас су уживали у успесима оних који данас златним словима исписују своја имена у нове странице црвено-белих књига.

Бошко Ђуровски одлично познаје играче Црвене звезде јер их је и сам тренирао крајем претходне сезоне.

Имао сам прилике да сарађујем са овим играчима и заиста су они скуп феноменалних појединаца. Стручни штаб и управа клуба направили су одличан посао, довели си фантастичне играче и сад убирају плодове доброг рада. Ови резултати нису случајни, Милојевић је фантастичан тренер. Навијачи су врло битан фактор, али они су у сваком тренутку ту и помажу клубу. Енергија која се ујединила, зввездашко срце, утицали су на то да Звезда направи овако велики резултат. Ако наставимо овако, можемо много и сигурно ћемо освојити шампионску титулу – рекао је Бошко Ђуровски.

Станислав Караси је истакао да је јако важно што и млади фудбалери Црвене звезде добијају признања.

Нама ветеранима много значе овакве вечери када можемо да се окупимо и сумирамо утиске. Ово је најрадоснији дан у години за мене јер славимо велики успех, нико није очекивао да ћемо остварити овако добре резултате. Да је овакав план постојао пре десетак година много раније бисмо се опоравили. И у време када смо ми играли организовале су се овакве вечери и најбољи играчи су добијали пригодне поклоне, то је заиста лепа традиција. Драго ми је што су вечерас и омладинци добили награде јер су они наша будућност и оно у шта данас верујемо – поручио је Караси.

Дуле Савић је прокоментарисао и избор за гол године.

Са много више емоција сам испратио све што се на терену дешавало у овој полусезони. Срећан сан и поносан што ми син игра у овом тиму, сто је бриљаантно играо као и цела екипа. Ови резултати нису случајни и они су заиста за свако поштовање. Лепо је то прославити на овај начин, али најважније је оно што се дешава на терену. Као голгетер Звезде могу да кажем да је у конкуренцији за најбољи гол било доста погодака, али и ја бих гласао за Кангу јер је атрактиван и постигнут на веома важној утакмици. Такође, избор Боаћија за најбољег играча би био и мој, јер потпуно је заслужио. У континуитету је играо одлично и то има своју тежину – поручио је Дуле Савић

Претходни текст„Црвено-бело вече“ за крај успешне године
Следећи текстРочестијев празнични блог