Фелдин у петорци кола Евролиге (ВИДЕО)

109

Кошаркаши Црвене звезде мтс одиграли су готово савшрену утакмицу и остварили велику победу против Анадолу Ефеса резултатом 100:81. Први међу једнакима био је Џејмс Фелдин који је меч завршио са 29 поена, односно индексом корисности 32 који је био трећи најбољи у овом колу Евролиге.

Кошаркаши Црвене звезде мтс продужили су серију победа и потврдили изванредну форму. Црвено-бели су доминантно савладали Анадолу Ефес резултатом 100:81 захваљујући сјајним процентима шута и одличној одбрани у преломним моментима утакмице.

Међу изабраницима Душана Алимпијевића није било слабе карике, али први међу једнакима био је Џејмс Фелдин. Американац домениканског порекла убацио је 29 поена (7 од 9 за 2, 4 од 7 за 3 и 3 од 3 са линије пенала) уз четири украдене лопте што му је донело индекс корисности 32. То је био трећи најбољи индекс корисности у Евролиги и то је Фелдина сврстало у идеалну петорку. Сасвим заслужено!

Још једном се осврните на синоћни спектакл и брилијантно партију Звездиног бека. Видео вас чека на званичном Јутјуб каналу КК Црвена звезда.

Претходни текстЗвезда ТВ | Звездино европско пролеће
Следећи текстМилојевић: Наша лига има квалитет