Звезда дочекује Спартак и Раднички

99

Одбојкашице и одбојкаши Црвене звезде у петак ће одиграти мечеве 9. кола БПШ Суперлиге Србије. Звездине даме ће угостити суботички Спартак, док ће господа играти против крагујевачког Радничког.

Прве ће на терен одбојкашице Црвене звезде и Спартака. Црвено-беле су везале два тријумфа, против ТЕНТ-а (3:1) и Партизана (3:0) и у добром расположењу чекају Суботичанке које имају половичан скор у Суперлиги 4-4.

У Црвену звезду се вратила Ана Бјелица која ће сасвим сигурно бити велико појачање у наставку сезоне.

Утакмица 9. кола БПШ Суперлиге Србије између Црвене звезде и Спартака игра се у петак 8. децембра од 18 часова. Меч ће судити Александра Баланџић и Горан Градински.

Након одбојкашица на терен дворане на Бањици изаћи ће и одбојкаши Црвене звезде и Радничког.

Црвено-бели су доживели два везана пораза, против Спартака из Суботице (3:0) и Јединства (3:1), и у меч против Крагујевчана улазе са великом жељом да се црна серија прекине. Раднички је тренутно на 5. позицији на табели са скором 4-4, док је Звезда на 8. месту са три победе и 5 пораза.

Меч 9. кола БПШ Суперлиге Србије за сениоре између Црвене звезде и Радничког је на програму у петак 8. децембра од 20,30 часова. Правду на овом мечу делиће Зоран Радовановић и Роберт Леко.

Обе утакмице се играју у дворани УСЦ Вождовац у Београду, а улазнице ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара.

Претходни текстСледећи изазов је Анадолу ЕФЕС
Следећи текстАпел за јавност