У четвртак нови дуел са Спартаком у Суботици

51

Само два дана након првог сусрета у четвртфиналу Купа Србије, одбојкаши Спартака из Суботице и Црвене звезде ће се још једном састати, овога пута у оквиру 7. кола БПШ Суперлиге, у четвртак 23. новембра (18 часова) у Суботици, уз директан ТВ пренос на РТС-у.

Црвено-бели су у уторак славили са 0:3, по сетовима 19:25, 21:25, 22:25 и налазе се на добром путу да обезбеде пласман на Финални турнир Купа Србије.

У првој утакмици у Суботици смо тријумфовали лакше од очекиваног и мислим да ће наш наредни меч бити много тежи. Тренер Спартака је мало одмарао неке играче за предсотјећу утакмицу која нас очекује у четвртак – рекао је Немања Машуловић, средњи блокер Црвене звезде.

Након два везана тријумфа у БПШ Суперлиги Србије, над Рибницом и Младим радником, наши одбојкаши желе да против Спартака наставе победнички низ.

Наш наредни меч са Спартаком неће бити нимало лак. Неће бити лако као што је то био случај у првомј утакмици четвртфинала Купа Србије. Уколико уђемо максимално фокусирани у меч онда можемо да рачунамо на нову победу. Имамо квалитетнију екипу, али то морамо и да покажемо на терену – истакао је Машуловић.

Утакмица 7. кола БПШ Суперлиге Србије између Спартака и Црвене звезде на програму је у четвртак 23. новембра од 18 часова у Хали спортова „Дудова шума“ у Суботици, уз директан ТВ пренос на РТС-у. Меч ће судити Анђелко Поповић и Зоран Радовановић.

Претходни текстСписак путника за Белорусију
Следећи текстЗвезда против Ваљева у четвртфиналу Купа