У уторак и среду први мечеви четвртфинала Купа

102

Прве утакмице четвртфинала Купа Србије у обе конкуренције на програму су у уторак и среду (21. и 22. новембар). Одбојкашице Црвене звезде ће играти против Динама из Панчева, а одбојкаши ће снаге одмерити са Спартаком из Суботице.

Наши одбојкаши ће у року од недељу дана одиграти чак три утакмице са суботичким Спартаком. У досадашњем току сезоне у Суперлиги Спартак је остварио две победе и четири пораза, а у осмини финала Купа Србије савладали су имењака из Љига.

Звезда је после нешто слабијег старта остварила добре резултате и из меча у меч игра црвено-белих је све боља. У осмини финала Купа, после велике борбе, елиминисан је Млади радник у Поажревцу са 2:3.

Први сусрет четвртфинала Купа Србије за одбојкаше између Спартака и Црвене звезде игра се у уторак 21. новембра од 19 часова у ХС Дудова шума у Суботици. Меч ће судити Иван Лазаревић и Роберт Леко.

У конкуренцији одбојкашица ривал Звездиних дама је панчевачки Динамо. Црвено-беле су после одличног почетка сезоне у Супелиги доживеле два везана пораза, док је Динамо на зачељу табеле без победе и бодова.

У досадашњем току сезоне Звезда и Динамо су већ одиграли један меч у Панчеву када су оквиру 3. кола БПШ Суперлиге славиле црвено-беле са 0:3, по сетовима 13:25, 20:25, 16:25. У осмини финала Купа Србије Динамо је са 0:3 савладао Врање, док је Црвена звезда максималним резултатом елиминисала Миленијум из Ниша.

Прва утакмица четвртфинала Купа Србије за одбојкашице између Динама и Црвене звезде игра се у среду 22. новембра од 17 часова у СХ Стрелиште у Панчеву од 17 часова. Меч ће судити Анђелко Поповић и Владимир Стојанац.

Обе реванш утакмице ће се одиграти у уторак 28. новембра у Београду.

По пропозицијама Купа Србије у четвртфиналу се играју две утакмице. У случају да противници имају по једну победу, полуфиналисту одређује бољи сет количник из одиграних утакмица, односно бољи поен количник из сваке утакмице појединачно, уколико је сет количник исти. У случају да се на овакав начин не може одредити полуфиналиста, игра се додатни „златни сет“, који одређује коначног победника четвртфинала.

Претходни текстЗвезда ТВ | Од 1 до 20, трећи део
Следећи текстОд уторка продаја карата за Басконију