Боаћи: Гладан сам успеха

53

Црвена звезда је убедљиво савладала Рад резултатом 6:1, а чак четири гола постигао је Ричмонд Боаћи.

Захваљујем се Богу што нам је дао снаге да остваримо овакву победу и освојимо нова три бода, то је најважније за мене у овом тренутку. Фантастичан је осећај постићи четири поготка на једној утакмици и све их посвећујем Богу. Желео сам да дам бар још један. Што више дајем голове то их више желим, гладан сам успеха – рекао је Боаћи.

И на терену Боаћи и Пешић доказали су да међу Звездиним шпицевима не постоји конкуренција.

Пешић ми је одлично асистирао код гола, он је сјајан играч и много ми је драго што је он постигао два гола. Не такмичимо се ко ће постићи висе голова, не оптерећујемо се бројкама. Након сваког меча се захвалим својим саиграчима, сви смо заједно заслужни за сваку победу. Код нас у свлачионици владају јединство и љубав, то ствара тим. У екипи у којој нема љубави никада не можете да нађете фантастичног играча.

Изабраници Владана Милојевића крећу са припремом за сусрет са БАТЕ Борисовим у Лиги Европе.

Наш тренер је прави борац и победник. Он верује у нас у сваком тренутку и учи нас да свакој утакмици приступамо на исти начин. Зато не мислим да нас очекује одлучујућа утакмица у Белорусији, за нашу екипу сваки сусрет је подједнако важан. Данас смо остварили фантастичну победу и планирамо да на исти начин играмо и меч у Лиги Европе. Морамо да будемо фокусирани и одлучни, да дамо све од себе и да слушамо шта тренер тражи од нас. Онда нам је успех загарантован – поручио је Боаћи.

Претходни текстОдржана редовна седница Скупштине ККЖ Црвена звезда
Следећи текстКадети настављају доминацију!