Звезда угостила шампионе

89

КК Црвена звезда мтс угостио је истинске шампионе на утакмици са ЦСКА у Београдској арени. Међу публиком у Београдској арени били су најмлађи чланови КК Шампион из Ужица који је на тај начин прославио 15. рођендан.

КК Црвена звезда мтс угостио је истинске шампионе на утакмици са ЦСКА у Београдској арени. Наиме, као поклон за 15. рођендан КК Шампион из Ужица, Црвена звезда мтс и њен партнер ИДЕА приредили су лепо изненађење и својеврсан поклон Ужичанима. Поред тога што су најмлађи полазници школе кошарке Шампион имали прилику да гледају евролигашку утакмицу, они су и на полувремену меча између Звезде и ЦСКА имали прилику да одмере снаге са полазницима школе кошарке Црвене звезде. Такође, добили су на поклон и торту.

 

Еуфорија која је владала међу младим кошаркашима из Ужица је била невероватна. Искуство играња утакмице у највећој дворани на Балкану сигурно непроцењиво. На крају утакмице добили су и награду за залагање на терену, то су били ИДЕА пакетићи за сваког младог кошаркаша.

КК Шампион везан је од свог оснивања за Црвену звезду, а кошаркаши Немања Арнаутовић, Марко Тејић и као најзвучније име Немања Недовић су најбољи доказ успешне сарадње. Обилазак стадиона ’’Рајко Митић’’, његовог музеја, посета храма Светог Саве и као сам врхунац утакмица против ЦСКА употпунили су дан за памћење за све младе Ужичане.

На путу стасавања у велике шампионе, овај дан ће им остати дубоко урезан у сећања.

Претходни текстЦрвено-бели у Атини, следи Олимпијакос
Следећи текстОмладинци: Звезда декласирала Партизан