Црвено-бели желе нову победу над Младим радником

41

Одбојкаши Црвене звезде у петак (19 часова) дочекују Млади радник у оквиру 6. кола БПШ Суперлиге Србије.

Звезда и Млади радник су се већ једном састали ове сезоне и одиграли веома узбудљив меч. Било је то у оквиру осмине финала Купа Србије када су наши одбојкаши славили у Пожаревцу са 2:3, по сетовима 25:21, 14:25, 25:20, 21:25, 12:15.

После победе у Пожаревцу у осмини финала Купа Србије очекивања су велика. Ушли смо у добру форму. Играмо боље него на почетку сезоне, тако да очекујемо добар резултат – изјавио је Никола Јовановић, блокер црвено-белих.

У прошлом колу Црвена звезда је имала лепу подршку са трибина у Краљеву где је као гост савладала Рибницу са 1:3.

Требала нам је таква победа. Драго нам је да су дошли и наши навијачи и уз њихову помоћ успели смо да остваримо тријумф. Очекујем да ћемо наставити са добрим партијама – поручио је Јовановић.

Неугодну повреду зглоба имао је техничар Никола Петровић који се опоравио и прикључио тренинзима, тако да ће тренер црвено-белих Драган Кобиљски имати на располагању комплетан играчки кадар.

Утакмица 6. кола БПШ Суперлиге Србије између Црвене звезде и Младог радника на програму је у петак 17. новембра од 19 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Улазнице за меч ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Дејан Рогић и Ђорђе Зеленовић.

Претходни текстПешић: У главама је већ градски дерби
Следећи текстОд Звезде за чика Рајка!