У четвртак у Лајковцу борба за врх табеле

78

У 6. колу БПШ Суперлиге Србије одбојкашице Црвене звезде ће гостовати Железничару у Лајковцу. Меч је на програму у четвртак (18 часова) уз директан ТВ пренос на РТС-у.

Звездине одбојкашице су у претходном колу доживеле први пораз у сезони, од Визуре резултатом 2:3.

Фалило нам је мало среће. Мало смо се и ми опустиле у одлучујућим моментима, али приказали смо добру игру и надам се да ћемо периоде те добре игре пренети и на наредну утакмицу која се игра сутра у Лајковцу – изјавила је Милка Стијепић.

Звезда и Железничар се налазе у одличној форми. Црвено-беле су прве на табели националног првенства са 4 победе и једним поразом, а Железничар је са истим скором на 2. месту.

Очекује нас веома тежак меч. Биће то борба за прво место на табели, јер уколико се деси да останемо без бодова, остаћемо и без прве позиције. Надам се да ћемо играти на високом нивоу, како умемо и да ћемо успети да савладамо Железничар – закључила је коректорка црвено-белих.

Утакмица 6. кола БПШ Суперлиге Србије између Железничара и Црвене звезде игра се у четвртак 16. новембра од 18 часова у Хали спортова у Лајковцу, уз директан ТВ пренос на РТС-у. Меч ће судити Александар Петровић и Станислава Симић.

Претходни текстМТВ награда за Драгану Илић и „Ничим изазван“!
Следећи текстСаопштење РК Црвена звезда