Милић: Одговара нам нови систем

57

Фудбалери Црвене звезде убедљивом победом од 4:0 над Борцем обезбедили су пласман у четвртфинале Купа Србије. Изабраници Владана Милојевића дошли су у вођство већ у 3. минуту меча након сјајног поготка Немање Милића.

Остварили смо свој циљ, победили смо, као што се од нас очекивало и то је заиста најбитније. Играли смо у новом систему, који смо увежбавали у протеклих неколико дана. Иако смо први пут наступали на утакмици у оваквој формацији мислим да смо се одлично снашли и да сви можемо да будемо задовољни. Постигли смо четири гола, а пошто је терен био у јако лошем стању више од овога и није могло – рекао је Милић.

Звездин крилни нападач постигао је погодак након одличног паса младог Луке Илића.

Увек је добро када се гол постигне на самом почетку утакмице, после све иде лакше, противничка екипа мора да се отвори и да нападне и самим тим нам оставља више простора за игру. Није ми било тешко да лопту пошаљем у мрежу након што ме је одлично упослио Лука Илић. Хвала му на асистенцији, лако сам спровео лопту у мрежу.

Милић се, након повреде која га је на дуже време одвојила од терена, одлично осећа.

Наравно да гол радује, али можда ми је и најбитније што сам се одлично осећао на терену. После паузе од месец дана због повреде најважније ми је да се физички добро осећам и да немам никаквих проблема – поручио је Милић.

Претходни текстФудбалери позвали навијаче на Рад!
Следећи текстЦСКА бољи од Звезде у Арени