Нема одмора, следи ФМП

88

Црвено-бели у суботу око 13 часова стигли из Малаге, већ у недељу од 17 сати у дворану „Александар Николић“ стиже екипа ФМП-а у оквиру 7.кола АБА лиге.

Кошаркаши Црвене звезде мтс допутовали су у суботу око 13 часова у Београд након утакмице 6.кола Евролиге против Уникахе, а већ у недељу од 17 сати очекује их меч 7.кола АБА лиге са ФМП-ом.

Времена за анализу претходног, и припрему наредног меча нема, тренер Душан Алимпијевић неће моћи да рачуна на Перу Антића, а одлуку о наступу још неколико играча донеће пред сам почетак утакмице.

Очекује нас утакмица са добром екипом, која је млада, талентована,и у која у својим редовима има пуно птенцијала. Све то пренесено је и у добре игре у АБА лиги. Одлично су вођени од стране Филипа Човћа који је најискуснији и изванредно игра и ову сезону. Већину момака знам одлично, има и нових играча који су се одлично уклопили, нови тренер Влада Јовановић ради одличан посао и требаће нам много труда да добијемо тај меч. Овај дуел ћемо одиграти практично без тренинга у згуснутом календару. Нећу моћи да рачунам на Перу Антића, а о наступу још неколико играча који имају ситне повреде, одлучићу на дан утакмице – рекао је Алимпијевић.

Дејан Давидовац је у редове Црвене звезде стигао из ФМП-а, који је у односу на састав који је играо финале КЛС лиге, изменио састав, али тим је добро отврио АБА лигу.

Млад састав који игра добро, и који на паркету води искусан плејмејкер Човић. У доброј су форми, нови играчи су се брзо уклопили у систем који се гаји годинама, и морамо максимално да приступимо овом мечу. Нови тренер Влада Јовановић форсира агресивну игру, али све то не мења нашу жељу да дођемо до одова којим би потврдили победу у дербију, у претходном колу АБА – рекао је Давидовац.

Утакмица Црвена звезда мтс – ФМП игра се у недељу од 17 сати у дворани „Алекандар Никлић“. Карте за меч продају се у пословницама Евентима, а и на дан меча на благајнама дворане.

Претходни текстПуача: Победа је последица рада
Следећи текстФримпонг: Верујем у победу у Чачку