Црвено-бели у уторак дочекују Нови Пазар

63

Одбојкаши Црвене звезде у уторак (18 часова) дочекују Нови Пазар у последњем мечу 4. кола БПШ Суперлиге Србије.

Црвено-бели су после нешто лошијег старта сезоне и два везана пораза, од Ниша и Војводине, остварили два тријумфа. Савладали су у 3. колу екипу Спартака у Љигу са 3:2, а потом су истим резултатом победили и Млади радник у Пожаревцу у осмини финала Купа Србије.

С обзиром да смо у Љигу губили са 2:1 и 21:18 успели смо да се изборимо и да покажемо карактер. Најзад су и нови играчи Црвене звезде осетили како је то када се побеђује и најважније је да смо почели да стварамо победнички менталитет. Доста играча је отишло из Звезде, а дошло је доста нових који су тек сада почели да улазе у систем. Претходних сезона у тим је долазило по два, три нова играча, а пред почетак ове сезоне је дошло чак осам нових. Сви су веома вредни и треба нам мало времена да се уклопимо као екипа. Тај победнички менталитет смо показали у Љигу, а након тога смо остварили и јако битну победу у Поажревцу – изјавио је Милутин Нејић, примач сервиса Црвене звезде.

Са друге стране мреже очекује их Нови Пазар, тим који се налази у доброј форми. Остварили су све три победе у прве три утакмице и налазе се на 3. месту на табели.

Ја сам увек оптимиста и мислим да можемо свакога да победимо, чак и јаче екипе од нас. Само зависи од тога како уђемо у утакмицу. Мислим да су момци схватили да можемо са сваким да играмо. Мотива неће фалити пошто играмо против Новог Пазара, једне од најјачих екипа у лиги. Пружићемо свој максимум, а из тога ће доћи и резултат, верујем, у нашу корист – закључио је Нејић.

Утакмица 4. кола БПШ Суперлиге Србије између Црвене звезде и Новог Пазара игра се у уторак 7. новембра од 18 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Улазнице за овај меч ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Предраг Баланџић и Владимир Цветковић.

Претходни текстКрстичић и Радоњић: Велика част
Следећи текст100.000 пратилаца на Инстаграму