Милица Николић вицешампионка ГС у Абу Дабију

133

Још један врхунски резултат најбоље српске џудисткиње и узданице Црвене звезде, наше Милице Николић. На Гран слему у Абу Дабију, Николићева је вицешампионским звањем потврдила да је у самом врху међународне спортске сцене.

Већ другу сезону у низу са престижног такмичења у Емиратима, Милица се враћа са вицешампионским звањем. До тренутка када ће заслужити привилегију да стане на победничко постоље, Милица Николић је у Абу Дабију у категорији до 48 килограма победила прво одличну Румунку Александру Поп, ипоном. У другом на вазари решава Еву Черновицки из Мађарске. У полуфиналу Николићева је нашла решење и за Аргентинку, Паулу Парето, бацањима која су оцењена прво вазаријем, док је већ у следећој акцији, српска шампионка поентирала ипоном. У мечу за златно одличје у златном боду, одлична Рускиња Ирина Долгова, однела је победу над најбољом српском џудисткињом.

Сребрна медаља у Абу Дабију је наставак одличних резултата српске шампионке и светског броја 5 када је у питању конкуренција до 48 килограма. Честитке Милици Николић и тиму нашег клуба на још једном врхунском остварењу на међународној спортској сцени.

Претходни текстЗвезда на престижном симпозијуму
Следећи текстНови рефлектори обасјали терене